rumpální
v rozednění
rašících trav divokosti
chroupajíc račí kosti
neznaje okolnosti
jež káže mrav
podivné společnosti
cosi o rudém kovu mamonu
a prolité krvi
jak si vzájemně ublížit
zneužitím inteligence
přichází ke mně stav
představ
žentourů moci
a práv ve vesmíru
zapřažených
do večera
posečených pravd…
jak si mám jen vybrat
ze všech dobových zásad…
co třeba
požívat výsady
nic nebrat
prožívat
své chvíle svobody
a držet se násady
od lopaty
abych se mohl vyhrabat…
Přečteno 357x
Tipy 46
Poslední tipující: Juraj Hrom, drsnosrstej kokršpaněl, Indigo, Sweet KiWi, šuměnka, isisleo, WAYWARD, Kapka, zvířenka, Actafool, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)