Odchod ze scény
V ruce mám odjištěné
granátové jablko
napěchované
krví předem poražených
všichni se klepou strachy
celá zem
celý vesmír
se chvěje jako
farellova kudrnatá hlava
jsem
svéprávný ve světě bláznů
bazalka na plátcích srdce
let černého čápa
vzkaz tiché pošty
Vše je naruby
za rohem
nepřístupné
neoholené
zkomolené
a
zatímco tady čekám na něco
jinde už se to
stalo
---
Přečteno 339x
Tipy 18
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, drsnosrstej kokršpaněl, Zefi, JardaCH, Psavec, Jiparo, Jana M., WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)