Šílený dav
Lid, ten šílený dav
Přeji si vymanit se z něj,
nepatřit do toho stáda
Chci znát kde je pravda,
vědět CO je pravda
Neovlivňovat se systémem
a penězi
v nichž dnešní společnost vězí
Chci ovládnout svůj vlastní život
a přece toho nikdy nedosáhnu
protože co nad mým životem zvítězí?
Lid, ten šílený dav
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Vodoměrka
Komentáře (1)
Komentujících (1)