Je nutno snít
Anotace: je to spíš text k písni než báseň...
Stín nad hlavou
V duši černočerná tma
Vím jen že jdu za tebou
Avšak nevím kam
Znám tě snad věky věků
Co bůh stvořil Zem
Avšak vidět ti do duše
Stále nejsem schopen
Mám už dost těch planých slov
Já chci žít a tvým andělem být
Je nutno mít sílu k chutí žít
Je třeba mít víru k tomu se bít
Stmívání ve dnech dlouhých
Svítání v mých snech pouhých
Je nutno zemřít k účelu žít
Je nutno snít pro to tě mít
Otevřít srdce tvé
A zeptat se ho co bude dál
Vím, je to nemožné
Ale co nám zbývá
Jsi jako kniha
Kterou osud nám psal
Dal mi ji číst
Ale poslední stránku nedopsal
Dej mi sílu k tomu abych žil
Dej mi víru k tomu abych se bil
Rozbít tu tmu co je mezi námi
Podat ruku a pevně ji sevřít
Stmívání ve dnech dlouhých
Svítání v mých snech pouhých
Je nutno zemřít k účelu žít
Je nutno snít pro to tě mít
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)