Kvůli Tobě (Because of You)

Kvůli Tobě (Because of You)

Anotace: Only for you, my green fairy

Přenesu zemi do centra mléčné dráhy
A celý vesmír se bude otáčet kolem Tebe
A v noci, když vyjdeš ven
Hvězdné divadlo rozzáří tmavé nebe

Zastavím čas v jediném okamžiku
Kdy budeš se mnou šťastná
Zadívám se do Tvých hlubokých oči
A pochopím, proč jsi tak krásná

Vysuším moře a přenesu hory
Aby překážky se mezi námi rozplynuly
Až někdy obdaříš mě svoji přítomnosti
A my dva v jedno tělo splynuly

Nakreslím obraz, kde budeš mým modelem
Mona Lísa se otočí zahanbená
A slunečnice zvadnou ve váze
Pak uvidíš jak úžasná jsi vlastně žena

Napíšu báseň, kde budeš moji můzou
Jako dnes, když jsem byl s Tebou chvíli
Slova teď plynou z mého srdce
A řádky pokrývá se papír bílý
Autor Chemmik, 04.02.2010
Přečteno 397x
Tipy 14
Poslední tipující: Isquieasuus, Zorenka Ježková, Alexej, Koza, Denael, lexus, ilona, Kett, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

píšeš moc pěkně ST

08.04.2010 07:26:00 | xoxoxo

líbí

Krásné, skoro závidím... že nepatří mně.. ST

07.04.2010 16:18:00 | Koza

líbí

Čtu každý tvůj řádek,prostě Dokonalý :-)

04.02.2010 18:23:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel