spánok
brieždi sa
namiesto spánku
zažínam zápalky
v očiach
sú skrehnuté
odolávajú
syčiacim hlasom
v tekutej forme
potichu tliem
uložený v posteli
z uhlíkov
sa rozpustím
na prach
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, majdik 2, Mbonita, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)