"PŘIŠEL"
Anotace: Ať k vám přichází světlo, s láskou hřejivé teplo, a jen takový /dobra/ tvořitel,všeho zlého ničitel.
Přišel stín,
padla tma,
co prý s tím?
Radost nezvěstna.
Přišel chlad,
jak ledová kra,
každá květina tak
zcela uvadla.
Přišel "on",
toho všeho tvořitel,
všech záhonů
velký ničitel.
------------------------
--přišel--
--objal--
--nepustil--
--zajal--
////mě////
_________________________________________________
Přečteno 311x
Tipy 16
Poslední tipující: zlomeny srdce, Paulín, Simísek, labuť, Pythonissa__, Bíša, bejbyyyy, majdik 2, Petbab, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)