MYŠLENKY
Myšlenky z nebe vyvěrají
studna je tak prázdná
slova co zůstavají
co k sobě se rovná
Jen tělo samo tu leží
Život se smrtí se kříží
Je pozdě se Ptát?
Co má se stát?
Jak noci odcházejí
hříchy dopadají
na zvony a kostel
co tiše tu zní
ve stínu snu a zrcadel
co se mění
myšlenky někam odcházejí
O co tady beží?
A život se smrtí se kříží
Je pozdě se ptát?
Co má se stát?
Přečteno 287x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, labuť, Jarka, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Bomejka, majdik 2, hašlerka, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)