Zapomnění
Anotace: Ztrácíš se ve snění
Skláníš se k zemi
a šeptáš tisíce tajů, tisíce hvězd
ostře prolamuješ ledy
a vzhůru toužíš se vznést
Skláníš se k obrazu dnešní doby
a pláčeš nad marností světa
tvé oči dva pevné body
které skrz nepropustnou clonu koukají se do světla
rveš ze sebe svršky a lapáš po dechu
s tichou závistí
nenajdeš útěchu
nenajdeš zátiší
utápíš své slzy v poušti osamění
hledáš se v absudrnostech
však kdo by ti pomohl? -nikdo tu není
ztrácíš se v dávných snech
snad pomůže sladká mdloba
snad pomůže zapomění
Přečteno 701x
Tipy 11
Poslední tipující: Any 4, Levandule, ilona, zelená víla, zlomený a nanicovatý -__-, jedam, Bíša, Petbab, majdik 2
Komentáře (1)
Komentujících (1)