VESELÁ
Anotace: Optimistický pohled na svět
Já jsem holka veselá,
co z ničeho si nic nedělá.
Mám já ráda lidičky,
slunce,ptáky,kytičky.
Je dnes ještě všední den,
tak šup všichni z postele ven.
Až vstanete z postele,
netvařte se kysele.
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, mamina, Psavec, enigman, jedam, Zasr. romantik, majdik 2
Komentáře (5)
Komentujících (4)