Tropický dým sebepoznání
Anotace: Žádný den není prázdný, žádný den není ztracený. Jen v něm musíme najít pravdu skrytou za hranicemi lží... Miluji vůni a smyslnost každého dne.
Ve vůni tropického dýmu
z kokobriko uhlíku
skladám kolečka rýmu.
Ptáš se.
A já?
Odpovídám
svými úsměvy,
které skrývají svá tajemství
a zámecké příběhy.
Kdo jsem já?
Víla se jménem tančícím
ve skrytých vráskách na čele,
dívka s touhou mlčící
v básních
vesele.
Korkové špunty
skrývají počáteční písmena
a naše www-doména
se ztratila ve vesmírné síti.
A co dál?
Krok
do známě neznámého neznáma,
ve kterém zní famfáry
odvahy a snů.
A teď?
Skok
do toho ráje skrytého pod náma
a taky v nás
pro lepší vůli dnů.
Přečteno 384x
Tipy 29
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Indigo, fuu, Kapka, Labanda, Dota Slunská, labuť, Sunny, Bíša, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)