Podzimových draků let
Hořkost.
Dotek.
Kůra.
Přišpendlila jsem lasturové knoflíky na okraje vějířů času.
Nenuceně oznámila,že přichází podzim.
S prvním svítáním se ozvaly nové okraje listů. (krepaté)
A aniž by někdo předpokládal,korálky již zase nosím.
Copaté.
Jsou copaté,ty kruhy usmířených duší.
Ty ještěrky dvakrát poskládané.
Třikrát vyškrtnuté.
Světem nepochopemé.
prohnilé.
Přečteno 307x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, zelená víla, Quigleika, Zefi, Psavec, J's .., enigman, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)