zapalovač
kostrbatá kostrč
kolem kosy kroutí,
kolemjdoucí co
se loučí s loučí,
co dávno nehoří.
(táhni dutá hlavo,
nevim jak dál...)
a dál?
krotím kostrč
kosy kroutím
a kolemjdoucím,
připaluji
jejich louč.
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka
Komentáře (0)