Život nebo smrt ?!
Pro všechny vzduch
náš bojovný duch,
jen z mrtvol puch
s hromadou much.
Život nám stojí
se smrtí se pojí
a duch se bojí,
že mouchy ho dojí.
Naděje volá
"Hej ty tam, hola
nebuď za tupého vola,
roztoč života kola...
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: hypertenze, Dygi, ilona
Komentáře (0)