Vzpomínky v mlze
Anotace: vzpomínky v mlze jsou jako jed...
I když se zdá
v tu chvíli vše krásné –
nastane noc
a slunce zhasne
Nikdy nic není
od teď už navždy
Všichni jsme oběti
časové vraždy
A život utíká
neznámo kam
Vstříc nové době –
vstříc vzpomínkám
Žijeme v mlze
představ a mýtů
a skončíme sami
v prázdném bytu…
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, mamina, Jiparo, Fighting Dreamer
Komentáře (3)
Komentujících (3)