P. / another /
Anotace: Based On A True Story.
P. another
/ tam, někdo, rozdvojený /
Byly tam nějaký slova o Andělovi.
Mluvil jsem do ticha, prázdnoty a mlčely.
Stěny.
Ale byly tam nějaký příběhy.
Cizí.
Neuchopitelný.
A ještě zneklidňující.
A pak jinde / Jinym hlasem
To místo tam je nějaký nabitý.
Prozařuje tam nějaká energie.
Tvý tělo.
Tvou duši.
Negativně nabitý.
/ někym nepochopený /
Komentáře (0)