MILÝ
Anotace: Noční návštěva......
Milý přišel vprostřed noci,
přišel sám.
Přišel tiše bez pomoci,
nikým nepozván.
Tiše vchází do pokoje,
tiše jako stín.
Dívka se tiše protahuje,
ptá se "bdím nebo sním,"
V dálce úsvit z lůžka vstává,
dívka se jen usmívá,
vlasy své si rozčesává,
za milým teď pospíchá.
Přečteno 323x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, Linzerka, Psavec, bejbyyyy, mamina, Zasr. romantik, Mbonita, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)