prchavě...
Anotace: u moře v písečné šlápotě...
v jednom z mnoha světů
slunce pomalu klesá
unaveno dnem k západu
já sedím na hadovi
co v tlamě drží vejce
a ty tančíš v jekotu větrů
od ocasu k hlavě...
obrátil jsem prach
v rezonanci mozku
sluchem zachytil
praskavý zvuk ohně
v okamžiku
složil operu
o tvé chůzi
po vlnách
zazpívám ti ji chceš?
ty ses usmála
a posadila
ke mně...
nalil jsem ti šampaňské
do sklenice dlouhé
jako tvůj pohled
víš Lásko
má milá přítelkyně
nevím co se stane
oba jsme příliš blízko
východu
ale právě teď
s tebou Šišinko
ty bublinky šumí
opojně...
Přečteno 402x
Tipy 81
Poslední tipující: zaba.zuzla, Juraj Hrom, drsnosrstej kokršpaněl, Churry, LeeF, Indigo, Zefi, jita.1965, Markéta Hl., Sweet KiWi, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)