Ocucaná Bonpara
Víš, jak vypadá Bonpara,
když ji už nějakou dobu cucáš?
Ten slabej,
průhlednej,
barvu ztrácející,
lehko zlomitelnej
plátek...
A já jsem stejně slabá
a stejně trapně průhledná,
tak proč si lhát?
Po těch probdělých nocích
už taky ztrácím
zdravou barvu
a až mě zlomíš o jazyk
(jako to já dělávám se slabými
plátky bonbónů),
pomalu se ti rozpustím v ústech
a řeknu si:
Sakra, tohle je můj
konec...
Přečteno 382x
Tipy 12
Poslední tipující: Verena, Gabrielle, Denael, pamp_elka, Bíša, hypertenze, PANGÁSIUS, ziriant, eroze, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)