O/c/hromení
Díval ses mi do očí
mě nechalo to
klidnou
usmíval ses
ukazoval svou tvář vlídnou
Nakláněl se
přibližoval očí zář
uvnitř mě
se všechno zachvělo
Jak bránit měsíci
a býti přílivem
- jako by se to nesmělo
Stejně se opijem
vzáhemnou vůní
aroma vanilky se skořicí
možná snad
opojení
pivo - ječný slad
Zatmění jako v novoluní
omráčené smysly
rytmus srdce
jako déšť
když chce vášeň
mysl svést
A rozum?
Ten blázen
měl převahu
kdysi
Přečteno 369x
Tipy 17
Poslední tipující: Zefi, ilona, enigman, Zasr. romantik, Mbonita, Květka Š., Psavec, Impresse, Kapka, Matty09, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)