Posílám...
Anotace: ...protože vás ráda mám...
Ač noc téměř probdělá
a špatně jsem ležela,
na gauči, v pláči sama,
smutná, rozlámaná z rána,
mám rozvernou náladu,
v sobě rozkvetlou zahradu,
tak posílám kvítko z nebe,
hvězdičku či andílka pro Tebe...
---všem---
-s láskou jen-
Přečteno 290x
Tipy 16
Poslední tipující: zlomeny srdce, Paulín, labuť, Zefi, Květka Š., Psavec, Michelll, Pythonissa__, Petbab, Hazentla, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)