Samota
Sníh padá na větve
Jak mraky na mou hlavu
Kůň běží myšlenkami
Zapomenutým lesem
Ze kterého se už nevymotáš
Před sebou cestu
Kolem ní plátno s obrázky
Jak ve filmech...
Když myslíme, že je to skutečné
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: Jasmin de Paris, ilona, PANGÁSIUS, enigman, Agniezka, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)