Utopen
Anotace: No je to trochu erotické, nebo né:-)
Nesměj se nebo se utopím
v rozbouřeném moři
tvých prsů.
Nesměj se, než-li se uchopím
pomocných stébel
trsů, zblednu.
Aniž jsem pil
klesám ke dnu sil,
nad hlavou rozkvetlé růže
a tvůj hlas.
Mně už volání nepomůže,
ani záchranný podvazkový pás.
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: humus, pamp_elka
Komentáře (1)
Komentujících (1)