Zamyslet se
Anotace: jsou už trochu starší ty vjerše, ale pořád asi platí.
Zamyslet se nad životem,
co nevoní Diorem,ale potem.
Zamyslet se a co potem.
Zacloumat plotem
a utéct otvorem.
Zadržet vzlyk,
přečíst si knihu?
Nebo držet staročeský zvyk,
máčet si chobot v lihu!
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Unyle Pěl, labuť, Psavec, Mbonita, sestra-konec, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)