Mít tak křídla
Anotace: ...dost by se občas hodily.
Proplout nebe plné mraků,
cítit volnost větru.
Přímo čelem proti strachům
ať se s nimi střetnu.
Vzduch jen vířit svými křídly,
na hvězdy si jimi sáhnout.
Cítit Měsíc sněhobílý -
nepřestanu po něm prahnout.
Překonat tu hroznou dáli,
blíž než dřív ti stále být.
Uskutečnit všechny plány,
vedle sebe Tebe mít.
Přečteno 312x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, x.someone.x, TetaKazi, susana načeva, 5thelement, Zefi, ilona, carodejka, enigman, Vlk v rouše, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)