Zastavení
Už mi bude čtyřicet,
nejsem ani mladá a necítím se stará.
Tak co semnou bude?
Ztratím se někde v diskotéce
a budu popíjet jen tak lehce!
Možná se vrátím domů,
ke své rodině nebo taky ne!
K ránu budu zvracet do kýbla
a stane se ze mě zase hodná mamina.
Co vyžehlí a vypere,
navaří a ustele,
vyslechce všechny nářky...
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, Jiří I.Zahradník
Komentáře (1)
Komentujících (1)