Výkřik Osudu
Výkřik.
Jako špička, ostří nože
nařízl ticho
a po kapkách
slzu po slze se dral
proud strachu,
ztuhlých čelistí.
Černý kříž,
na stopkách
vytřeštných očí
a zatočil se svět.
Okamžik, ticho.
A smrt byla kořistí.
V tu chvíli
a za milion věků.
Pár vytřeštěných očí
díval se nehnutě
a za ním
jen tiše zašustily
osudu bílé perutě.
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Elza511, ziriant, Shnecek
Komentáře (3)
Komentujících (3)