Přátelé
Ležíme sami každý zvlášť ve svém pokoji.
Lížeme si rány, ty co se nám nehojí.
Dva rozdílní lidé dvě opuštěná těla.
Samota nás trápí i když ne docela.
Chodíme si pro radu, ty ke mně a já k tobě,
máme bláznivá přání ta neřeknem si až v hrobě
Hledáme co dávno už jsme našli.
Nechcem zranit druhého pro pár slov dotyků a slasti.
Tajně se oba soužíme co nám ještě schází.
Že Sami nejsme, tak ctíme, přátelství víc než strach z nepochopení bez lásky.
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Rootness, Modrý Anděl, pamp_elka
Komentáře (2)
Komentujících (1)