Slovník..
Potřebuju slovník..
Mechanická oscilace..
Šiři a vzniká v hmotném prostředí
následkem akce.
Tzn. i pomeranč zvládne vibrace..
A o čem to vlasně bylo?
.
.
choch blbá, (to jako já komentátor) nebavím se s tebou..
06.02.2010 15:56:00 | Sleepwalker
píšťalka z pomeranče...te je teda supr nápad ale nejkrásnější je ten konec
06.02.2010 15:17:00 | Jiří I.Zahradník