rám
vyrezaný rám nekričí
len mĺkvo čaká
na spálenie
oheň v krbe
mláti jazykom
po obvode rozleptáva
kusy spomienok
miznúce telo
potichu stoná
oslobodzuje myseľ
nastrojený úsmev
sa vytratil
zostalo po ňom
iba tmavé miesto
na stene
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)