TAK PO POSLEDNÍM VZDECHU.......
Tak po posledním vzdechu,
vykouří rychle cigaretu
bez dechu
pije hořkou kávu
chvatně odchází
hříchy rychle šedivějí
pak ještě v ranní ulici
s ptáky hovoří
ona zatím rozechvělá
podívá se do zrcadla
nevinně se usměje
láska mocně čaruje
novou šancí
vyzve hřichy k tanci
on po posledním vzdechu
chvatně rychle odchází
ona zatím potají
čeká na sny
co v ní roztají....
Přečteno 277x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, ilona, northcarolina, hašlerka, stravla, padající do neznáma, Psavec, zenge, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)