6.ÚNORA
Nevim co chci a nevim co s tím
nevim proč chci ale vím s kým
ted nevim s kým ale vím proč
druhá půlka řiká sem si skoč
sem to já ten strašnej magor
na kterýho maj lidi onen názor
názor že je jinej a proto špatnej
když ho vidí na fotkách matnejch
nedělám to pro lidi ale pro sebe
já přece kurva půjdu do nebe
ale kdy to bude netuším
kus života prohřeším
pár věcí sem pochopil
po ňákejch se nevzchopil
však někdy to ňák zmizí
svět je plnej těhle bizí
že bych měl žít život řádnej
no to kurva radši žádnej
pořád jen výstupy a pády
teprve ted to dostane grády
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, ilona, Elisha, Špáďa, Pythonissa__
Komentáře (3)
Komentujících (3)