Přístavní molo čekání
Anotace: ...splývám s paprsky a čekám... na nás. (http://www.youtube.com/watch?v=diaHnF-zfEg&feature=related)
Vznáším se
střemhlav dolů,
kráčím jemně
k přístavnímu molu.
Tančím ve vůních
slunečních svatozáří
a splývám s jejich
bílou příchutí.
Letní pírka jezerních
křídel labutí
odráží
vzpomínky
z bezesných nocí
a já poslouchám
jemný hlas,
jenž zpívá mi
znova a zas,
ať jdu s ním.
Nic není cizí
ani postavy,
které před očima
každé ráno mizí
a pak opět přicházejí
v návštěvních
snových hodinách.
Cesta klikatí se
v lučních hájích kopretin,
kde je jejich světlo
a také jejich stín.
Sním
v této noci
a čekám
na příchozí den.
Splývám
na místě,
kde slunce v noci svítí,
kde roste jarní kvítí,
kde moře letní vlnou
bílou pěnu vytváří,
kde podzimu ruměnce
stékají Ti po tváři.
Přečteno 363x
Tipy 24
Poslední tipující: Dota Slunská, zelená víla, fuu, Kapka, Labanda, rozkap, Bíša, Psavec, Quigleika, Okřídlená Lištička, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)