Anotace: ...pokud to přežiješ
nedočetla jsem to, přiznám se...ty rýmy jsou strašně jednoduchý, dětský, skoro to připomíná říkanky... těšila jsem se na ní podle názvu, ale obrávám se, že to šlo zpracovAT líp...nicméně jen tak dál.
24.10.2007 20:37:00 | Julie Park Rock
čabasero..hrdino...na konci máš překlep..oprav si to..ať někdo zbytečně nerýpe..moc mě to oslovilo..je to silné téma!! krásný den :o))
08.12.2005 12:09:00 | šuměnka