Píšeš...
Vztek,
co duši drásá.
Na hadry ji trhá.
Co ji zabíjí...
Kdo tě, lásko, políbí
bez účtenky v dlani?
Tohle není hraní.
Snad nejistá parafráze.
Kůň,
na něhož nelze sázet.
Studna bez vody…
Kdo ti, lásko, napoví
bez temných odpovědí?
Okolí se mění…
ale slzy stejně slaný.
Bolí to a raní,
ráno i po večeři…
Černý pěšák s bílou věží.
Kdo tě, lásko,
dlaní hladí?
Přečteno 298x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, Jiří I.Zahradník, Manon.H, pejrak, WhiteSkull, drsnosrstej kokršpaněl, Jiparo, Kapka, Bíša, enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)