Anotace: www.fler.cz autor: Abies Alba
Shlédla jsem obrázky barevně laděné
/za odkaz Tvůj Ti děkuji/
krásně se vyjadřují Ti, kteří malují
pro duši dětí/ pro kuličky měděné...
30.09.2010 15:45:00 | šuměnka
nádherné, malování na tváře dětí dělá i Doktor Klaun, třeba jsi jedním z nich, kdo ví.. i já jednu podobnou akci s tímto pořádala a bylo to " dokonalé ".. st
20.03.2010 21:25:00 | zelená víla
Být chvilku dítětem
tak ani nemuknu
je to dar pro děti nádherný
když budeš jim vyprávět
rozzářené oči tě jistě odmění
a zvířátka dětem zkrásní svět
06.02.2010 23:54:00 | s.e.n
Jsi anděl
v lidském těle
ST za každý úsměv ,který vyloudíš z očí dětí..
06.02.2010 22:54:00 | Mbonita