Rovnice
Rovnice mezi životem a smrtí
mezi bohem a světem
mezi šerem a světlem
kam jdeme všichni
okolo poznání za krajnicí dálnice
skrývající se až v dálce za hvězdami
kde astronautem není nikdo více
než básníkova touha po lásce
a s vírami..?
Naložiti pouze krajně opatrně
za zvětřilým povadlím mostkem
napříč řeku již mnohokrát omílanou
že jen všichni jdeme za světlem
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Denael, Frosty28, Isquieasuus
Komentáře (4)
Komentujících (4)