Pokulhávám s dobou
Anotace: ---a nejen nohy mně z toho bolí
Zas kulhám v předposlední řadě.
Dech slábne,
v nohou sílí křeč,
ze všech stran
doba na mě křičí,
krok srovnej,rychleji,
jen běž.
Sotva já s touhle dobou
na pochod se dám,
zoufale křičím,
co chceš ode mne,
já od tebe nic,
a nic dát nehodlám.
Chci vhodnou skrýš
si vyhledat,
kam dobrý sen se vrátí,
kde spánek klidným
příbojem,
mi zlé ty časy zkrátí.
Přečteno 306x
Tipy 23
Poslední tipující: ilona, Juraj Hrom, s.e.n, Radek.oslov.Šafárik, Markéta Hl., Kapka, Labanda, Bíša, Psavec, hašlerka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)