Vzpomínka
V temných pokojích
hoří svíčky
padá prach
stíny se světlem spojí
ve větách
oněmění
v pravý čas
...
Zmizel jsi na pořád
přesto ve
větách
okamžiků
nacházíš
nás
...
naše jizvy
ani ty
nezcelíš
...
pocit lidství
zahodíš
jen pro to
že
bolí
...
padl jsi na dno
světa
a v lidském tichu
nehledáš
nic
i když ráno
rozednívá se
...
Doufáš jen
v mou
ochranu
po ránu
...
Nejsem tam
kde není
nic
nejsem ta poslední
co má
co říct
...
nejsem ta
co tak
snadno
nevzpomíná...
Přečteno 355x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, tato22, Dota Slunská, Kirsten, Holis, Kars, piťura, kroužek, Labanda, Zasr. romantik, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)