Archiválie
Bosýma nohama překročím vzpomínku
pak spolknu pomněnku jak sladkou pralinku
Sochu co v parku slzami deště pláče
obejmu se smíchem sladkého rváče
Rukama čistýma od objímání
vyrvu si srdce
Nabídnu dlaní otevřenou
jen jednou
Pak přejdu Rubikon
Překonám obří val z kamínků
v umírání zapomenutá
tisknu si k tělu vzpomínku
na lásku člověka
Záhadná další cesta
už mě neleká
Přečteno 352x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Efiee, pamp_elka, Kars, Lorraine, mírně kousavý králík, drsnosrstej kokršpaněl, 6thSun, Paulín, Jiří I.Zahradník, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)