Srdce a Mysl - (Z)rádci
Srdce a Mysl – (Z)rádci
Mysl přeci zná,
všechny chyby minulé,
mysl přeci nedovolí
udělat je podruhé.
Mysl radí jasně,
to ano a tohle ne,
mysl ukazuje cesty
snadné a snad správné.
Mysl přeci ví,
jak zachovat se dále,
mysl přeci nedopustí
opětovně položit krále.
Jenže mysl není srdce.
Mysl zná a srdce poznává.
Mysl radí a srdce mluví.
Mysl ví, ale srdce cítí.
Obvinit Srdce
a nechat mysl vládnout?
Obviním Srdce
a mysl bude vadnout.
Tak ukaž Mysli,
řekni Srdce.
Poraďte mi,
rádci.
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Bíša, enigman, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)