Tekoucí čtyřlístek
Tekoucí čtyřlístek
Havraní sténání
Smrtí obroubena
Lačná a kropenatá hladí mi líc
Karty jsou rozdány
Končí se sen
Leknín se roztančí
V žáru nevědomí
Rozkvétá zapomění
Bránice mlčí
Ty oči jsou vlčí
Odvrať svůj pohled
Královno smrti
Já jsem již ztracen
Dávno ztracen
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, CULIKATÁ, malá slečna, NikitaNikaT., Jarka
Komentáře (2)
Komentujících (2)