UKONČETE NÁSTUP...
http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/hlava.JPG
+++
Tupé ostří nože
života čáru tupí
tupí jsou však lidé
kdo je to sakryš učí
i tak je plytká a zoraná
tak proč ještě kopat nohama
do něčích očí
Pět tmavých stínů
tma ve tmě pech
okna se světlem plní
pohledy za sklem čumí
jen jedna hlava zůstává
zavírá víčka
poslední výdech
Okna se vyprazdňují
+++
Přečteno 352x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Jiparo, piťura, dream in emptiness, Zasr. romantik, ilona, Bíša, enigman, Michelll, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)