Přihrádky
Anotace: Je možné, že ji zase smažu ... inspiraci jsem našla tady ... prioritou je ten poslední odstavec.
Našel jsi v sobě
přihrádky z ebenu
v kratičké době
svoje si seženu.
Otevři přátelství
to zato stojí
co ruce nesnesou
unesou dvojí.
Popros je o pomoc
Dilema strachu
přihrádku z purpury
nebo tu v prachu
Každé z těch slov
dělá mi vrásku
otevři Nenávist
najdeš tam lásku.
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, bez nápadu na přezdívku..., WAYWARD, Špáďa, Elisha, Vodoměrka
Komentáře (4)
Komentujících (4)