Ukolébavka
Anotace: Někdy stačí jemný dotek...a ty následky!
Ukolébavka
Motýlku, mole maličký
přileť do mojí ručičky
budu se s tebou mazlit v celku
sekundu jednu nebo dvě
křidélka pohladím lehounce
a třeba i líbnu na hlavě
povím ti něžně, běž už spinkat
a přitisknu k tobě z lásky tvář
pak poznáš možná, mole můj,
že jsem já byla pouhý lhář
dnes nesníš po sametu,
dnes jsi jen vzpomínka
jak ses ukrýval celý týden
ve skříni u mého ramínka.
Motýle, mole maličký
pověz, kde jsou tvé larvičky,
budu jim nosit vůni heřmánku
a kolébat je do spánku.
Motýle, mole... setřu jen prach.
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Jiří I.Zahradník, carodejka, CULIKATÁ, J's .., James Sceptic
Komentáře (3)
Komentujících (3)