Padlá
Za okny další den pomalu zmírá
necítím chlad, když v srdci zbyla díra
vypálená vonnou svíčkou v bádání
zda číst v řádcích tvého pokání
však neptaným slovem marně v pokušení
předčítám vše, i to, jež tam není
v hlubokých očích jiskra uhasíná
a já se neptám - vím, čí je to vina
toužebně čekám na úsměv
však škrtí mi ústa bolest a hněv
přeji si vztáhnout dlaně ke hvězdám
a chvíli být úplně
úplně sám
....
jako jedna z padlých hvězd
někomu z nebe
do srdce
duše
očí
štěstí snést...
Přečteno 303x
Tipy 16
Poslední tipující: Emma Kulíková, Denael, Petbab, Holis, CULIKATÁ, labuť, Bíša, enigman, malá slečna, zlomený a nanicovatý -__-, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)