Anotace: holt se musím poprat s tím, že sem s tebou byla u ní doma :o( ale bylo to kráásný :o**
panáček odvahy
pomoct by mělo
zmírnit mý obavy
když vidím tvý tělo
tep rychle vyzvání
srdce mám oteklý
však všechny bolesti
spraví tvý doteky
a měkkost pelesti
rudého gauče
v rytmickém taktu
když zouváš papuče
ten pohled na tebe
rovná se aktu