Jsem iluzionista
Anotace: ne tak úplně. nedokážu stejně tak dobře klamat i sebe sama...
Jsem iluzoinista
ukážu ti tajemství
z pohledu diváka
z jiného života.
Pro věčnou lásku žiji
jen ke svému umění
nesmíš však nikdy znát
v čem je ta podstata.
Stejně bys nepochopil
moje iluze...
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: floreciente, Holis, Psavec, Jiparo, enigman, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)