A sakra koukám asi sis zažil zradu ženy jenž ti byla ještě nedávno blízka. Taky čekám na svou smrt je krásná a tajemná bojíš se ji? neboj někdy tě varuje a někdy ne. měj se a napiš něco i veselého rád si to přečtu ahoj hejlos.
08.12.2005 22:12:00 | hejlos