Krásná Ostrava ve Tvém podání, pohladila, však víš že tohle je můj šálek kávy, děkuji.
08.02.2010 14:50:00 | carodejka
Souhlasně se přidávám z Prahy za všechny raky a ráčky, co potřebují k přežití čistý vzduch, aby se jim nekyselila voda...
"Emi, větší vol úči," potichu op, "Ostrava — vart sopouch, i topičů loviště, víme?!"
"A Helo, větší vol úči," potichu op, "Ostrava — vart sopouch, i topičů loviště, vole, ha!"
08.02.2010 02:02:00 | Špáďa
upřímné nad jiné
dojemně povinné
-
než milovat - co už zbývá
to, na co se denně díváš...
nezbývá než pohladit
vydržet ...a nezradit .)
07.02.2010 23:43:00 | sveřep